چالش های امنیت غذایی در ایران
چالش ها و مشکلات بسیاری در حوزه سلامت و امنیت غذایی کشور وجود دارند، اما مساله مهم، افزایش تعامل سازمان ها و ارگان های موجود به منظور حل این چالش ها است. در این خصوص می توان به بحث تبلیغات اشاره نمود. مساله دیگر، فرهنگ سازی است. هم اکنون یکی از عمده ترین چالش های پیشرو در حوزه سلامت و امنیت غذایی، بهبود شیوه های غذایی در کشور است که جز با آموزش امکان پذیر نخواهد بود. به طور کلی، اولویت های اصلی شامل آموزش اصول تغذیه صحیح، بهبود شیوه های زندگی، ممانعت از مصرف غذاهای ناسالم، دقت در برچسب گذاری غذاها و بسته بندی آنها و مواردی از این قبیل می باشند که در دو حوزه فرهنگ سازی و نظارت قابل طرح هستند.
یکی از چالش ها و مشکلات کشورمان در مساله امنیت غذایی، کمبود پروتئین و انرژی در برخی از نقاط مانند خراسان جنوبی، کرمان، سیستان و بلوچستان و یا در حاشیه کلان شهرها می باشد که دلیل آن عمدتا فقر اقتصادی است. چالش بعدی، عدم مصرف و جذب ناکافی برخی املاح مانند آهن می باشد. در این راستا، طرح کشوری غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در دستور کار قرار گرفته است. در مرتبه کلی تر و مهم تر نیز نیاز به ایجاد فرهنگ غذایی صحیح در میان اقشار مختلف جامعه به شدت احساس می شود.
نکته مهم:
بیشترین میزان تأثیرگذاری گیاهان دارویی متعلق به عصاره گیاهان دارویی است و بعدازآن میتوان به مکملهایی نظیر کپسولها اشاره کرد. کمترین میزان اثرگذاری هم متعلق به عرق و چای و دمنوش است.
امیدوارم که اطلاعات خوب و مفیدی در اختیار شما قرار داده باشیم با نظر دهی و امتیازدهی مارو از کیفیت مطالب آگاه نمایید. برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت فروشگاه محصولات ارگانیک آشا مراجعه نمایید و برای کسب اطلاعات در مورد محصولات ارگانیک میتوانید با شماره 09120038341 مشاور فروشگاه ارگانیک آشا تماس بگیرید یا از طریق تلگرام، اینستاگرام با ما در ارتباط باشید.
منابع اطلاعات:
کتابها و مقالات گیاهان دارویی
فروشگاه محصولات ارگانیک آشا
موسسه کار آفرینی دکتر زرقانی