عوامل موثر بر توسعه کشاورزی ارگانیک
روشهای کشاورزی رایج در جهان موفقیت قابل قبولی را در استفاده و مدیریت منابع نداشته است و اتکای بیشازحد به نهادههای مصنوعی و تزریق انرژیهای کمکی مانند سوختهای فسیلی، کودها و سموم شیمیایی باعث ایجاد اکوسیستمهای زراعی ناپایدار شده و آلودگی محیطزیست، کاهش کمی و کیفی محصول و تقلیل کارایی انرژی را به دنبال داشته است. عوامل موثر بر کشاورزی ارگانیک به صورت کلی شامل:
1- اثرات زیست محیطی استفاده از آفتکشها و کودها: استفاده بیشازاندازه کودها و آفتکشهای شیمیایی در اراضی زراعی باعث آلودگی آبهای سطحی و زیرزمینی شده و از طرفی تصعید کودهای شیمیایی باعث آلودگی محیطزیست، تخریب لایه ازون و نابودی مواد آلی خاک میشود.
درصورتیکه با مصرف بهینه نهادههای خارج از مزرعه ازجمله مواد شیمیایی و غیر شیمیایی در کشاورزی ارگانیک میتوان تا حد زیادی از آلودگی محیطزیست و تخریب منابع طبیعی محافظت کرد.
2- خدشهدار شدن سلامت غذا و بهداشت عمومی
3- فرسایش محیطی
4- اهميت کشاورزی ارگانیک
کشورهای اروپایی از طریق پرداخت یارانه به تولیدات ارگانیک، کشاورزی ارگانیک را حمایت نمودهاند. عوامل انگیزاننده برای تبدیل به کشاورزی ارگانیک را میتوان به چهار گروه تقسیم نمود؛ که شامل عوامل اقتصادی و مالی، عوامل محیطی و بهداشتی، عوامل شخصی و عوامل فرهنگی هست.
نکته مهم:
بیشترین میزان تأثیرگذاری گیاهان دارویی متعلق به عصاره گیاهان دارویی است و بعدازآن میتوان به مکملهایی نظیر کپسولها اشاره کرد. کمترین میزان اثرگذاری هم متعلق به عرق و چای و دمنوش است.
امیدوارم که اطلاعات خوب و مفیدی در اختیار شما قرار داده باشیم با نظر دهی و امتیازدهی مارو از کیفیت مطالب آگاه نمایید. برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت فروشگاه محصولات ارگانیک آشا مراجعه نمایید و برای کسب اطلاعات در مورد محصولات ارگانیک میتوانید با شماره 09120038341 مشاور فروشگاه ارگانیک آشا تماس بگیرید یا از طریق تلگرام، اینستاگرام با ما در ارتباط باشید.
منابع اطلاعات:
کتابها و مقالات گیاهان دارویی
فروشگاه محصولات ارگانیک آشا
موسسه کار آفرینی دکتر زرقانی