عوامل موثر بر امنیت غذایی ایران
آنچه مسلم است، رهایی از گرسنگی به شیوه توسعه یافته، جز با رهایی از بیکاری میسر نمی شود. پس رابطه های مستقیم میان شغل آفرینی و داشتن درآمدی پایدار برای رسیدن به استانداردهای امنیت غذا در ایران وجود دارد که مسؤولان کشور را ملزم می کند تا گام نخست برای کسب امنیت غذایی را با اشتغال زایی بردارند. از سوی دیگر، افزایش تورم، اصلی ترین خطری است که همواره بر امنیت غذایی این عده پرشمار تاثیر می گذارد.
از سوی دیگر، توسعه کشاورزی که شاهراه دستیابی به امنیت پایدار در عرصه غذا محسوب می شود، جز با توسعه سرمایه گذاری و جذب سرمایه های داخلی و خارجی میسر نمی گردد. در میان بخش های اقتصادی کشور طی دو دهه گذشته، بخش کشاورزی سهمی اندک و نه شایسته از میزان سرمایه های خارجی جذب شده را به خود اختصاص داده است، در حالی که می توان با ایجاد انگیزه های قوی، نقاط بسیاری از کشور را با تاکید بر توسعه کشاورزی، آباد ساخت و از ظرفیت های بالقوه کشاورزی و دامپروری کشور سود برد.
نکته مهم:
بیشترین میزان تأثیرگذاری گیاهان دارویی متعلق به عصاره گیاهان دارویی است و بعدازآن میتوان به مکملهایی نظیر کپسولها اشاره کرد. کمترین میزان اثرگذاری هم متعلق به عرق و چای و دمنوش است.
امیدوارم که اطلاعات خوب و مفیدی در اختیار شما قرار داده باشیم با نظر دهی و امتیازدهی مارو از کیفیت مطالب آگاه نمایید. برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت فروشگاه محصولات ارگانیک آشا مراجعه نمایید و برای کسب اطلاعات در مورد محصولات ارگانیک میتوانید با شماره 09120038341 مشاور فروشگاه ارگانیک آشا تماس بگیرید یا از طریق تلگرام، اینستاگرام با ما در ارتباط باشید.
منابع اطلاعات:
کتابها و مقالات گیاهان دارویی
فروشگاه محصولات ارگانیک آشا
موسسه کار آفرینی دکتر زرقانی