عوامل مؤثر بر پذیرش کشاورزی ارگانیک:
برخورداری از سامانه کشاورزی ارگانیک، زیستی یا زیست محورانه بر اساس معیارها و استانداردهای تولید و فرآوری در طول زمان به:
1- دسترسی مصرفکنندگان به غذای باکیفیت مطلوب؛
2- کاهش هزینههای درمان؛
3- حفاظت از محیطزیست؛
4- تقویت چرخههای زیستی ریز موجودات گیاهی و جانوری در خاک؛
5- تقویت چرخههای حیاتی جوامع گیاهی و حیوانی؛
6- حفظ و بهبود باروری خاک در درازمدت و نیز؛
7- حفظ زیستگاه گیاهان طبیعی و حیاتوحش بستگی دارد.
و عوامل مؤثر بر پذیرش کشاورزی ارگانیک بهطورکلی، مالکیت زمین، کار، نگرشها و برداشتها، مشارکت اجتماعی، اتکا به خود، رویهها و قواعد، آموزش، زمینههای فردی و اجتماعی، آموزش و اطلاعرسانی، خدماتی- حمایتی، نظارت، اقتصادی، درآمد، اندازه مزرعه و استفاده از اعتبارات ذکرشدهاند. متغیرهای درآمد، تعداد عملیات مدیریت تلفیقی آفات، درصد اهمیت قائل شدن کشاورزان به کاهش خطرات در هر لایه، آگاهی از ورود خطرات زیستمحیطی سموم به هر لایه، مواجه شدن با ورود خطرات زیستمحیطی به هر لایه و مالکیت شخصی، تأثیر مثبت و متغیرهای شدت تراکم آفات و سن، تأثیر منفی بر اقدام به، بکار گیری عملیات کاهش مصرف سموم دارند.
البته این نکته نیز حائز اهمیت هست که کشاورزی ارگانیک صرفاً جایگزین نمودن نهادههای آلی با عوامل شیمیایی نیست زیرا استفاده غیر صحیح و غیرمتعارف مواد آلی نیز باعث اختلال در سیستم چرخههای زیستی میگردد. اساس کشاورزی بیولوژیک یا ارگانیک بر زنده بودن سیستم خاک و در حالت کلی مزرعه استوار است که با تقویت خاک باعث قوت میکروارگانیسمهای مفید نیز میشود.
نکته مهم:
بیشترین میزان تأثیرگذاری گیاهان دارویی متعلق به عصاره گیاهان دارویی است و بعدازآن میتوان به مکملهایی نظیر کپسولها اشاره کرد. کمترین میزان اثرگذاری هم متعلق به عرق و چای و دمنوش است.
امیدوارم که اطلاعات خوب و مفیدی در اختیار شما قرار داده باشیم با نظر دهی و امتیازدهی مارو از کیفیت مطالب آگاه نمایید. برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت فروشگاه محصولات ارگانیک آشا مراجعه نمایید و برای کسب اطلاعات در مورد محصولات ارگانیک میتوانید با شماره 09120038341 مشاور فروشگاه ارگانیک آشا تماس بگیرید یا از طریق تلگرام، اینستاگرام با ما در ارتباط باشید.
منابع اطلاعات:
کتابها و مقالات گیاهان دارویی
فروشگاه محصولات ارگانیک آشا
موسسه کار آفرینی دکتر زرقانی