بهترین زمان مصرف چای بابونه و نحوه تهیه آن در این مقاله توضیح داده شده اند. در سال های اخیر مصرف گیاهان دارویی بیش از پیش افزایش پیدا کرده است. یکی از دلایل محبوبیت این گیاهان، عوارض جانبی کمتر آنها نسبت به داروهای شیمیایی می باشد. افراد زیادی ترجیح می دهند تا به جای مصرف روزانه انواع داروهای شیمیایی از گیاهان دارویی بهره ببرند. یکی از پرخاصیت و مفید ترین گیاهان موجود در طبیعت که امروزه طرفداران زیادی هم دارد، بابونه می باشد. در این مقاله قصد داریم تا در مورد بهترین زمان مصرف چای بابونه و همچنین طرز تهیه آن توضیحاتی خدمتتان ارائه دهیم.
خواص چای بابونه را نام ببرید:
همانطور که در بخش قبلی عنوان شد گیاه بابونه دارای خواص بسیار زیادی می باشد، در ادامه چند مورد از خاصیت های چای بابونه را مشاهده خواهید کرد:
- چای بابونه برای تسکین دردهای دوران قاعدگی بسیار موثر می باشد.
- از چای بابونه می توان برای رفع بی خوابی های شبانه استفاده کرد.
- این چای خاصیت ضد التهابی داشته و از آن برای درمان زخم و عفونت ها بهره می برند.
- استفاده از چای یا دمنوش بابونه می تواند روند پوکی استخوان را در افراد کاهش دهد.
- از این چای برای درمان سرماخوردگی و علائم آن استفاده می گردد.
- چای و دمنوش بابونه دارویی موثر برای حفظ سلامتی قلب و عروق می باشد.
- نوشیدن چای بابونه می تواند به هضم غذا کمک کرده و سیستم گوارش را بهبود بخشد.
بهترین زمان برای مصرف چای بابونه چه هنگامی می باشد؟
به طور کلی استفاده و مصرف این چای در تمامی ساعات روز امکان پذیر می باشد. توصیه میکنیم پیش از مصرف آن، هدف خود را مشخص نمایید. اگر قصد دارید از آن برای کاهش وزن استفاده نمایید بهتر است چای بابونه را صبح ها و به صورت ناشتا میل نمایید. نوشیدن این چای به صورت ناشتا می تواند به تقویت معده نیز کمک نماید. برای اطلاع از زمان دقیق مصرف چای بابونه جهت درمان هر بیماری می توانید از فردی متخصص در زمینه طب سنتی کمک بگیرید. در مصرف این چای زیاده روی نکرده و اگر داروی خاصی استفاده می کنید، پیش از هر اقدامی با پزشک خود مشورت نمایید. به طور کلی پیشنهاد می شود بیش از 3 فنجان از چای بابونه در طول روز میل نفرمایید.
طرز تهیه چای
جهت تهیه چای یا دمنوش بابونه می توانید مقداری از گل های تازه یا خشک شده بابونه را درون قوری یا یک لیوان ریخته و به آن آب جوش اضافه کنید. اجازه دهید تا این ترکیب به مدت 3 الی 5 دقیقه دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و میل نمایید. در صورت تمایل می توانید مقداری عسل طبیعی نیز به آن بیفزایید. از ترکیب بابونه با سایر گیاهان دارویی نظیر بهار نارنج، آویشن و غیره نیز می توانید دمنوش های مقوی تهیه کنید.
جمع بندی
امروزه استفاده از گیاهان دارویی طرفداران زیادی پیدا کرده است. می توان از این گیاهان برای درمان بیماری های مختلفی استفاده نمود. در سال های اخیر تاثیر مثبت دمنوش ها و عصاره های گیاهی بر بهبود امراض گوناگون به اثبات رسیده است. بابونه یکی از گیاهان دارویی مفید در مصارف مختلف می باشد. استفاده از چای بابونه به صورت روزانه و ناشتا علاوه بر کاهش وزن می تواند به تقویت معده نیز کمک نماید. در صورتی که داروی خاصی مصرف می کنید، پیش از استفاده از این چای حتما با پزشک خود مشورت نمایید. مصرف بیش از 3 لیوان چای بابونه در طول روز توصیه نمی گردد. زیاده روی در نوشیدن این دمنوش می تواند موجب بروز عوارض جانبی گردد.