سدر که به آن کُنار هم گفته میشود. در مناطق گرم و خشک رشد میکند و طبیعتی سرد و خشک دارد. ارتفاع این درخت به ده متر هم میرسد. میوه سدر شبیه سنجد است. در استانهای هرمزگان، سیستان و بلوچستان و دیگر مناطق جنوبی رویش دارد و در بعضی نواحی جنوبی میوه آن جزء میوههای مصرفی مردم است. بومی کوههای هیمالیای غربی و منطقه مدیترانه هست. همه قسمتهای آن در زیبایی و سلامت بدن مورداستفاده قرار میگیرد. از سدر، عصاره سدر هم استخراج میشود که دسترسی به آن راحتتر است. در ادامه با ما همراه باشید تا با خواص گیاه سدر بیشتر آشنا شوید.
با خواص گیاه سدر بیشتر آشنا شوید:
از سدر برای پوست استفاده میشود چرا که خاصیت قابض دارد و پوست را سفت میکند. همچنین لایهبردار است و یک اسکراب طبیعی است. به دلیل خاصیت ضدالتهابی برای درمان جوش مناسب است و زخمها را بهبود میدهد. همچنین از سدر برای مو نیز استفاده میشود. از ریزش مو جلوگیری میکند و شوره سر را رفع میکند. مقوی مو است و موها را تقویت میکند. موجب ضخیم شدن تار مو میشود و هیچ ضرری هم برای مو ندارد. جوشانده برگ سدر در درمان علائم سرماخوردگی مؤثر است و فشارخون را افزایش میدهد. اگر زیادی لاغر هستید و میخواهید چاق شوید روی ریشه سدر حساب کنید. ریشه گیاه سدر را با آب بجوشانید تا به رنگ قرمز دربیاید سپس آن را میل کنید. عصاره سدر هم تمام فواید سدر را دارد حتی دسترسی به آن آسان تر است.
نکته مهم:
بیشترین میزان تأثیرگذاری گیاهان دارویی متعلق به عصارههای خالص گیاهان دارویی است و بعدازآن میتوان به مکملهایی نظیر کپسولها اشاره کرد. کمترین میزان اثرگذاری هم متعلق به عرق و چای و دمنوش است.
امیدوارم که اطلاعات خوب و مفیدی در اختیار شما قرار داده باشیم با نظر دهی و امتیازدهی مارو از کیفیت مطالب آگاه نمایید. برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت فروشگاه محصولات ارگانیک آشا مراجعه نمایید و برای کسب اطلاعات در مورد محصولات ارگانیک میتوانید با شماره 09120038341 مشاور فروشگاه ارگانیک آشا تماس بگیرید یا از طریق تلگرام، اینستاگرام با ما در ارتباط باشید.