آیا روغن گل بنفشه برای میگرن جایگزین داروهای شیمیایی است؟ آیا روغن گل بنفشه برای پوست مناسب است؟ روغن گل بنفشه از زمان های بسیار قدیم برای اهداف دارویی استفاده می شده است. در یونان باستان از برگهای گیاه برای درمان سردردها و سرگیجه استفاده می شده است. در اروپا از آن به عنوان داروی سنتی برای تسکین دهنده سرفه و گرفتگی تنفس استفاده می شده است. در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر با خواص روغن گل بنفشه آشنا شوید.
روغن گل بنفشه چیست؟
روغن بنفشه به دو صورت روغن گل بنفشه و روغن برگ بنفشه وجود دارد که از برگ و گل گیاه بنفشه از طریق فرآیندی معروف به استخراج حلال بدست می آید که شامل قرار دادن قطعات گیاهی مربوطه در یک ظرف بسته حاوی یک حلال ارگانیک است که قسمتهای گیاه را مایع می کند تا یک عصاره یا روغن بدست آید. دارای تعدادی از خواص درمانی است اما به ترکیب شیمیایی روغن وابسته است. مهمترین ترکیبات شیمیایی روغن گل بنفشه شامل کوئوریتین ویولا، یونون، الکل بزیل، الکل هگزیل و پارمون است.
خواص روغن گل بنفشه:
روغن گل بنفشه دارای چندین کاربرد است. این ماده به عنوان یک ماده طعم دهنده مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد، انواع مختلف بیماری های پوستی را درمان می کند. این روغن به دلیل فواید سلامتی بسیار تحسین شده است. برای درمان اختلال عملکرد جنسی مؤثر است. به دلیل خاصیت ضد عفونی کننده آن، برای تسکین التهاب مثانه بسیار مؤثر است. در دوران مدرن، از روغن گل بنفشه برای سردرد و استرس بسیار استفاده می شود. ماده شیمیایی بنام سالیسیلیک اسید دارد که یک ماده فعال آسپیرین است. از این رو، این گیاه دارویی و همچنین روغن گل و برگ آن در درمان شرایطی مانند بی خوابی مؤثر است. به طور کلی، روغن گل بنفشه اصل به صورت خوراکی برای معالجه شرایط مرتبط با دستگاه تنفسی از جمله آسم، برونشیت و سرفه استفاده می شود.
استفاده موضعی از روغن به معالجه عفونت های دهان، گلو و سیونس کمک می کند. بسیاری از افراد مبتلا به آرتروز، روغن گل بنفشه را بسیار مفید می دانند، زیرا استفاده از این روغن در مناطق آسیب دیده به کاهش درد تحریک کننده همراه با این بیماری کمک کرده است. فقط کافی است سه یا چهار قطره روغن گل بنفشه را سه یا چهار بار در روز استفاده کنید.
احتیاط:
به طور کلی، روغن گل بنفشه برای استفاده بیشتر افراد بی خطر است، زیرا هیچ عارضه جانبی جانبی ندارد. اما، مانند بسیاری از روغنهای دیگر، نباید در دوران بارداری برای خانمها تجویز شود. حتی کودکان نیز نباید از این روغن استفاده کنند. استفاده از چندین روغن اغلب منجر به واکنشهای آلرژیک یا تحریکات پوستی به ویژه در افرادی که دارای پوست مستعد هستند می شود. بنابراین توصیه می شود که قبل از استفاده از هر نوع روغن تست پچ را انجام دهید.
نکته مهم:
بیشترین میزان تأثیرگذاری گیاهان دارویی متعلق به عصارههای خالص گیاهان دارویی است و بعدازآن میتوان به مکملهایی نظیر کپسولها اشاره کرد. کمترین میزان اثرگذاری هم متعلق به عرق و چای و دمنوش است.
امیدوارم که اطلاعات خوب و مفیدی در اختیار شما قرار داده باشیم با نظر دهی و امتیازدهی مارو از کیفیت مطالب آگاه نمایید. برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت فروشگاه محصولات ارگانیک آشا مراجعه نمایید و برای کسب اطلاعات در مورد محصولات ارگانیک میتوانید با شماره 09120038341 مشاور فروشگاه ارگانیک آشا تماس بگیرید یا از طریق تلگرام، اینستاگرام با ما در ارتباط باشید.